• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
TEL: 123-456-7890

Profil Perusahaan

Ngeunaan Perusahaan Kami

Véktor dibiayaan dina 2004. Fokus kana produk automation industri kalayan hak cipta intelektual bebas, kami diposisikan pikeun ngalayanan pabrik peralatan tinggi sareng nyayogikeun solusi pikeun palanggan dina bagéan pasar.

Pikeun janten panyadia produk otomotif industri di dunya sareng solusi. Produk anu dikembangkeun sacara mandiri kalebet servo drive, gerak controller, antar-mesin manusa, motor servo, jsté.

Naon kami nyayogikeun

1. Servo drive & Servo motor - Kisaran listrik nutupan 0.2KW-110KW. Sareng sistem servo khusus pikeun kontrol tegangan, péso Rotary, Chasing péso, Motong maot bebas;

2. Gerak pengendali- pengendali gerak modél VA & VE, fokus kana sagala jinis kendali gerak peralatan industri (Percetakan & pengepakan, Konstruksi, Plastik, CNC, Jsb.);

3. Kalayan sababaraha patén-patén penemuan, patén-patén modél utiliti sareng hak-hak pendaptaran parangkat lunak, nyaéta perusahaan berteknologi tinggi nasional.

Boga pusat riset sareng pamekaran produk nyalira sareng basis produksi, di nagara éta ngagaduhan sajumlah kantor sareng agén.

Daya saing inti kami pikeun ngahontal integrasi seamless produk R&D sareng aplikasi produk, sareng nyayogikeun solusi sistem anu propésional sareng éfisién pikeun alat-alat.

Budaya Perusahaan Kami

Véktor bakal teras-terasan taat kana filsafat bisnis "nyiptakeun nilai pikeun palanggan sapinuh haté" ngalakukeun upaya anu jero dina bidang otomatisasi industri, sareng nyiptakeun kaindahan kendali gerak nyaéta ngudag anu teu henti kami, tekad ngawangun mérek nasional kalayan téknologi unggulan, épisién manajemén, ngarah domestik sareng internasional kasohor.

Nilai Inti - Fokus kana nilai, Ngahontal palanggan kami

Jalan Pangembangan Urang

2021 Ngamimitian Usaha Luar Negeri urang.

2018Kontroler gerak beus basis EtherCAT berbasis PC dipamerkeun.

2017Pindah ka Pusat R&D Kabupaten Songshanhu.

2016Dibeuli Pusat P&P Kabupaten Songshanhu.

2014Nyetél proyék pikeun ngembangkeun gerak gerak; difokuskeun kontrol tegangan sareng nyayogikeun sababaraha larutan parangkat pasca-pencét.

2012Fokus kana kontrol sinkron, kontrol loop tutup; séktor gerak pre-research.

2010Nyayogikeun solusi pikeun alat-alat ngolah logam; janten perusahaan berteknologi tinggi nasional.

2008Fokus kana kontrol gerak ngudag ngudag éléktronik anu terpadu dina servo drive VEC-VBF; Fokus kana solusi pakakas pikeun industri bungkusan.

2006Investasi dina panilitian sareng pamekaran servo drive universal; servo tujuan umum VEC-VBH dilebetkeun di pasar; Fokus kana kontrol gerak cam éléktronik terpadu kana servo drive VEC-VBR.

2004Didirikeun di Shenzhen sareng ngembangkeun inverter séri VEC-V5; produk inverter disayogikeun ka Pepsi, Kingway Beer sareng perusahaan sanés.

Naha Pilih Kami

1. Kalayan Patén urang nyalira

2. Fokus kana kontrol gerak anu dikintunkeun langkung ti 17 taun, OEM & ODM

3. CE, ROHS pikeun sadaya pasar

4. 4 kali tés sateuacan pangiriman

5. Garansi 24 bulan

6. Nyayogikeun dukungan téknis

7. Tim R&D propésional