• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
TEL: 123-456-7890
  • Servo System<br><p>Power Covers 200W-110KW Single/Three Phase 220V/380V  Modbus / CanOpen / EtherCAT</p>

    Sistem Servo

    Kakuatan Panutup 200W-110KW Tunggal / Tilu Tahap 220V / 380V Modbus / CanOpen / EtherCAT

    MACA DEUI
  • Motion Controller<br><p>Multi-Axis CanOpen / EtherCAT Bus type IEC61131-3 International Standard</p>

    Gerak Controller

    Multi-Axis CanOpen / EtherCAT Bus type IEC61131-3 Internasional Standar

    MACA DEUI

SOLUSI INDUSTRI

Gerak kontrol servo drive servo motor konfigurasi pabrikan parangkat lunak

Ngeunaan Véktor

  • Véktor museur kana produk otomasi industri kalayan hak cipta intelektual bebas, jasa posisi pikeun pabrik alat-alat dugi ka luhur, sareng nyayogikeun solusi pikeun palanggan dina bagéan pasar. Komitmen pikeun janten panyadia produk otomotif industri otomatis pikeun solusi sareng solusi. Produk anu dikembangkeun ku nyalira kalebet drive servo, gerak pengendali, antar muka mesin-manusa, parangkat lunak konfigurasi, sareng sanésna ngagaduhan sababaraha patén penemuan, patén-patén modél utilitas sareng hak-hak pendaptaran parangkat lunak. Mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi nasional. Éta ngagaduhan pusat riset sareng pamekaran produk nyalira sareng basis produksi, sareng ngagaduhan seueur kantor sareng agén di sakumna nagara. Daya saing inti Véktor nyaéta pikeun ngahontal kerjasama anu lancar antara pamekaran produk sareng aplikasi produk, sareng nyayogikeun solusi sistem anu propésional sareng éfisién pikeun alat….

https://www.vecmotioncontrol.com/company-profile/

Naha Pilih Kami

AC Servo Motor Drive CanOpen / EtherCAT Motion Controller PLC HMI Produsén

  • Quality

    Kualitas

    Opat kali Pangujian produksi Dua Kali 24 jamTés 100% Pamariksaan Sateuacan Pangiriman
  • Cetificates

    Sértipikat

    CE & ROHS, IEC / EN61800-5-1: 2007, IEC / EN61800-3: 2004 + A1, IEC61131-3 Standar Internasional
  • Manufacturer

    Pabrikan

    Langkung ti 80% padamel anu gaduh 5 taun langkung Pengalaman, Fokus kana Motion Control Field langkung ti 17 taun
Naha anjeun ngagaduhan paménta Supir sérver? Hubungi kami ayeuna!panilitian