• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
TEL: 123-456-7890

Taros Kami

https://www.vecmotioncontrol.com/contact-us/
Logo

Véktor bakal teras-terasan taat kana filsafat bisnis "nyiptakeun nilai pikeun konsumén kalayan sepenuh hati" ngalakukeun upaya anu jero dina bidang otomasi industri

Kantor pusat

Kantor Pusat: Gedong 13, Maker Town, Liuxian Avenue, Distrik Nanshan, Shenzhen.
Dasar Pabrikan R&D: No. 12 Gedong, CIMC Industrial Park, Nanshan Road, 523808, Dongguan

Telepon

Pamasaran: +86 18826965975

Sokongan: +86 0769-22235716

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami