• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
TEL: 123-456-7890

Warta

  • Vector Won the 2020 CMCD Awards

    Véktor Meunang Awards CMCD 2020

    Dina KTT Aliansi Industri Motion Control Industri 2020, program aplikasi servo kontrol tegangan dina mesin percetakan Rotary anu dipilih ku Vector Technology, kasohor diantara seueur calon, sareng kéngingkeun aplikasina anu pangsaéna ...
    Maca deui
  • Vector Attended the 22nd ITES in ShenZhen

    Véktor Hadiran ka 22 ITES di ShenZhen

    Ngamangpaatkeun angin ngahiliwir parobihan téknologi, naékkeun layar pelayaran pabrik pinter Cina, Pameran Industri Internasional IT21 2021 kalayan téma "Ngumpulkeun Énergi Poténsi Sirkulasi · Ngamajukeun Dina ...
    Maca deui
  • Champion!!! Vector Wins The 3rd CIMC Sports Games

    Jawara !!! Véktor Meunang Kaulinan Olahraga CIMC ka-3

    Dina usum gugur emas Oktober, usum gugur luhur sareng nyegerkeun. Kaulinan Olahraga Taman "Yuezhigu. Anu Gumbira" anu diayakeun ku CIMC Industrial Park réngsé hasil dina 31 Oktober salaku salah sahiji ti 16 tim anu miluan di taman ...
    Maca deui