• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
TEL: 123-456-7890

220V kakuatan leutik 0.2KW 0.4KW Ékonomi Servo Drive Suplier pikeun Mesin Pelabelan

Pedaran pondok:

Véktor Tech. Fokus kana sistem Servo langkung ti 17 taun. 

Langkung fléksibel, langkung akurat

Servo Drive + Servo Motor

Kakuatan Panutup 200W-110KW

Tunggal / Tilu Fase 220V / 380V

Modbus / CanOpen / EtherCAT


Detil Produk

Fitur Produk:

Véktor Tech. Fokus kana sistem Servo langkung ti 17 taun. 

Langkung fléksibel, langkung akurat

Servo Drive + Servo Motor

Kakuatan Panutup 200W-110KW

Tunggal / Tilu Fase 220V / 380V

Modbus / CanOpen / EtherCAT

Lokasi, Kacepetan sareng Mode Kontrol Tork

2500 paningkatan garis + Aula encoder; 2500 garis nambahan; 17/23 bit Tamagawa mutlak encoder; 24 bit Nikon énkoder mutlak

Pedaran produk:

Produk Servo Drive
Merek Véktor
Modél No. VEC-VC-00323H-ME
Kakuatan 0,2KW
Voltaseu 220V
Tahap Tilu Tahap
Dipeunteun Ayeuna 3A
Protokol Komunikasi Modbus / CANopen / EtherCAT
Encoder 2500 paningkatan garis + Aula encoder; 2500 garis nambahan; 17/23 bit Tamagawa mutlak encoder;
24 bit Nikon énkoder mutlak

 

Rincian Produk :

Ngaran konci

Fungsi konci

Modeu

saklar modeu, balik deui ka ménu anu sateuacanna

(Tambahkeun)

ningkatkeun nilai bit kedip-kedip tina tabung digital LED

▼ (des)

Turunkeun nilai digit flashing tina tabung digital LED

(Shift)

Mindahkeun tabung LED anu kedip-kedip ka kénca; mariksa nilai data tinggi
langkung panjang tibatan 5 bit; Sesar ngareset; laksanakeun fungsi Fn

SET  

maca / nulis nilai parameter

 

Kumaha carana milih modél Servo Drive anu cocog?

Encoder / Garis Daya :

Asesoris :


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk