• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
TEL: 123-456-7890

MULTIPROG 3 Axis Analog / Pulse Motion Controller sareng 8 IO Expansion kanggo mesin Percetakan

Pedaran pondok:

Kontroler gerak séri VA nganggo pakakas pamrograman MULTIPROG sareng ngadukung 5 bahasa pamrograman standar internasional IEC61131-3, janten gampang pikeun programer aplikasi ngamimitian.


Detil Produk

Fitur Produk:

Kontroler gerak séri VA nganggo alat program MULTIPROG sareng ngadukung 5 bahasa pamrograman standar internasional IEC61131-3, janten gampang pikeun programer aplikasi ngamimitian. Gerakan pengendali ieu ngadukung tilu jinis interface: pulsa, analog sareng CanOpen pikeun kontrol gerak. VA series series controller gaduh 5 antar muka hardware sumbu servo, anu tiasa ngadopsi kontrol analog loop-loop atanapi kontrol pulsa semi-closed-loop. leyuran one-stop, ngadukung perluasan IO lokal, Ethernet, serial; ngadukung kendali multi-tugas sacara real-time, sareng gaduh alat simulasi anu canggih sareng gampang dianggo, sareng ngahijikeun blok fungsi kontrol gerak anu beunghar (Kalebet modul khusus pikeun industri), pangaturan parameter merenah, sareng kalebet pelenturan kurva laju nalika blok fungsi dialihkeun. Léngsér laju fungsi cam nyaéta kurva S polinomial tingkat 5; siklus kontrol gerak 6 sumbu servo (Kalebet sumbu virtual) alit 500 urang. Produk ieu saleresna janten pamimpin produk gerak gerak sanés beus.

Pedaran produk:

Produk Gerak Controller
Merek Véktor
Modél No. VEC-VA-MP-003-A
Sumbu 3 Sumbu
Alat Perpanjangan MULTIPROG
Bahasa Pemprograman IEC61131-3
Unit ékspansi Ékspansi IO, Digital, Analog, PT100 pasangan Thermo, Beurat
Protokol Komunikasi Analog / Pulsa

Rincian Produk :

Unit ékspansi:

Jenis

Fungsi Pedaran

VEC-VA-EX-8IO

Input digital 8-kanal, modul kaluaran digital 8-kanal; jinis kaluaranana kaluaran transistor.

EC-VA-EX-16I

Modul input digital 16-kanal.

EC-VA-EX-16O

Modul kaluaran digital 16-kanal; jinis kaluaran nyaéta kaluaran transistor.

EC-VA-EX-4XA-B

4 saluran input AD, 4 saluran modul kaluaran DA; resolusi nyaéta 12bit; input AD tiasa ngonpigurasi salaku 0-5V, 0-10V, ± 10V sareng 0-20mA ngalangkungan parangkat lunak; kaluaran DA tiasa ngonpigurasi salaku 0-5V, 0-10V, ± 10V ngalangkungan parangkat lunak.

EC-VA-EX-4PT-B

4-arah tilu-kawat modul input PT100; kisaran suhu: -200- + 600 ℃, sumber konstanta arus drive: 1mA, akurasi pangukuran: 0,1 ℃.

EC-VA-EX-4TC-B

Modul input thermocouple 4-kanal; ngadukung nepi ka 8 jinis thermocouples, deteksi pasangan rusak, akurasi pangukuran: 0,1 ℃.

EC-VA-EX-2WT-B

Modul timbangan 2-kanal; sababaraha nilai fitur opsional, sampling resolusi luhur 24bit.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk