• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
TEL: 123-456-7890

750watt 3000rpm 220V Modbus / CANopen / EtherCAT Servo System sareng 23bit Absolute Encoder

Pedaran pondok:

Véktor Tech. Fokus kana sistem Servo langkung ti 17 taun. 

Langkung fléksibel, langkung akurat

Servo Drive + Servo Motor

Kakuatan Panutup 200W-110KW

Tunggal / Tilu Fase 220V / 380V

Modbus / CanOpen / EtherCAT


Detil Produk

Fitur Produk:

Véktor Tech. Fokus kana sistem Servo langkung ti 17 taun. 

Langkung fléksibel, langkung akurat

Servo Drive + Servo Motor

Kakuatan Panutup 200W-110KW

Tunggal / Tilu Fase 220V / 380V

Modbus / CanOpen / EtherCAT

Lokasi, Kacepetan sareng Mode Kontrol Tork

2500 paningkatan garis + Aula encoder; 2500 garis nambahan; 17/23 bit Tamagawa mutlak encoder; 24 bit Nikon énkoder mutlak

Pedaran produk:

Produk Servo Drive + Servo Motor
Merek Véktor
Modél No. VEC-VC1-00623M-ME / 80ME-R7530A23-CF2
Kakuatan 0,75KW
Voltaseu 220V
Tahap Tilu Tahap
Dipeunteun Kacepetan 3000 rpm
Dipeunteun Ayeuna 5A
Dipeunteun Torgue 2,4 Nm
Protokol Komunikasi Modbus / CANopen / EtherCAT
Encoder 2500 paningkatan garis + Aula encoder; 2500 garis nambahan; 17/23 bit Tamagawa mutlak encoder;
24 bit Nikon énkoder mutlak

 

Rincian Produk :

Kumaha carana milih modél Servo Drive anu cocog?

Model Servo Drive:

Modél Servo Motors:

Encoder / Garis Daya :

Rincian bungkus Servo Drive

Produk

E1 (3-6A)

E2 (7-12A)

E3 (16-27A)

C015 (32-38A)

C022 (45-60A)

Ctn. Ukuranna

280 * 208 * 78

280 * 208 * 112

375 * 290 * 155

440 * 296 * 288

510 * 305 * 325

Rincian bungkus Motion Controller

Produk

Gerak VA

Ékspansi VA

Gerak VE

Ékspansi VE (32)

Ékspansi VE (32)

Ctn. Ukuranna

176 * 165 * 78

127 * 75 * 70

144 * 128 * 69

176 * 164 * 78

316 * 164 * 78

Sarat pamayaran
Sampel: 100% sateuacan dikintunkeun ku Western Union.
Pesenan Bulk: deposit 30%, 70% sateuacan dikintun ku T / T atanapi Western Union.
Waktos Produksi
Pesenan alit 3-5 dinten damel
Kapasitas produksi tiasa ngahontal 1000 kit per bulan.

 

Jasa Kami:

1,17 taun langkung seueur pangalaman fokus kana kontrol Motion anu diajukeun, Meunangkeun sababaraha sertipikat patén dina Servo Drives sareng Motion Controllers;

2.24 bulan garansi pikeun sadaya produk utama kami (Servo drive + servo motor, Motion Controllers);

3.Nyanghareupan Rojongan Téknis dina program atanapi pamasangan;

4. Jasa panto ka panto upami diperyogikeun.

 

FAQ

Q1. Kumaha carana milih modél anu cocog?
A: Punten mastikeun persyaratan anjeun kanggo Daya Anu Dipeunteun, Ayeuna, Tegangan, Torsi sareng pilih modél anu cocog dumasar kana daptar modél kami;

Q2. Kumaha carana nyetél sistem pamrograman?
A: Drive Servo kami ngadukung protokol Komunikasi Global: Modbus / CANopen / EtherCAT, Punten Ukur ngadamel program nuturkeun pangalaman anjeun;

Q3. Naon kisaran kakuatan ngeunaan sistem servo kami?
A: Jangkauan Daya Kami nyertakeun 0.2-110KW, ngahontal sarat anjeun;

Q4. Naon panganteur eupan balik énkoder anu kami nganggo?
A: Kami gaduh sababaraha antar muka umpan balik Encoder, sapertos: énkoder / encode-save encoder, 17-bit / 23-bit / 24-bit encoder mutlak, resolver encoder, jst.

 

Asesoris :


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami