• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
TEL: 123-456-7890

CODESYS IEC61131-3 standar 0.6GHZ Motion controller EatherCAT sareng 16 Axis sareng Fungsi CNC

Pedaran pondok:

Gerakan gerak séri VE ngagunakeun pakakas pamrograman CODESYS, ngadukung 6 basa pamrograman standar internasional IEC61131-3


Detil Produk

Fitur Produk:

Gerakan gerak séri VE nganggo alat pamrograman CODESYS, ngadukung 6 basa pamrograman standar internasional IEC61131-3, sareng gampang dianggo ku insinyur aplikasi. Dumasar kana beus EtherCAT, jumlah sumbu kontrol gerak dugi ka 64; leyuran one-stop, ngadukung perluasan IO lokal, sareng ogé ngadukung IOCAT anu didistribusikeun IO, Ethernet universal, serial; ngadukung kontrol multi-tugas sacara real-time, Sareng ku alat simulasi anu canggih sareng gampang dianggo; dina waktos anu sasarengan, éta ngahijikeun blok fungsi kontrol gerak anu réa sareng CPU anu kuat. Éta maksimalkeun kaendahan kontrol gerak.

Pedaran produk:

Produk Gerak Controller
Merek Véktor
Modél No. VEC-VE-MU-AN-16-CNC
Sumbu 16 Sumbu
Alat Perpanjangan CODESYS
Bahasa Pemprograman IEC61131-3
Unit ékspansi Digital, Analog, Encoder, Thermocouple, Hybrid
Protokol Komunikasi EtherCAT

Rincian Produk :

Model Pikeun milih:

VEC-VE-MU-AN-08-SMB  Frékuénsi utama 0.4GHZ, kontrol operasi 8-sumbu, saluyu sareng standar 61131-33, perpustakaan kontrol gerak
VEC-VE-MU-AN-16-SMB  Frékuénsi utama 0.8GHZ, kontrol operasi 16-sumbu, saluyu sareng standar 61131-33, perpustakaan kontrol gerak  
VEC-VE-MU-AN-32-SMB  Frékuénsi utama 1.2GHZ, kontrol operasi 32-sumbu, saluyu sareng standar 61131-33, perpustakaan kontrol gerak  
VEC-VE-MU-AN-64-SMB  Frékuénsi utama 1.6GHZ, kontrol operasi sumbu 64, saluyu sareng standar 61131-33, perpustakaan kontrol gerak  
VEC-VE-MU-AN-08-CNC  Frékuénsi utama 0.4GHZ, kendali operasi 8-sumbu, saluyu sareng standar 61131-3, perpustakaan kontrol gerak, kontrol CNC sareng Robot sareng perpustakaan algoritma
VEC-VE-MU-AN-16-CNC  Frékuénsi utama 0.8GHZ, kontrol operasi 16-sumbu, saluyu sareng standar 61131-3, perpustakaan kontrol gerak, kontrol CNC sareng Robot sareng perpustakaan algoritma
VEC-VE-MU-AN-32-CNC  Frékuénsi utama 1.2GHZ, kontrol operasi 32-sumbu, saluyu sareng standar 61131-3, perpustakaan kontrol gerak, kontrol CNC sareng Robot sareng perpustakaan algoritma
VEC-VE-MU-AN-64-CNC  Frékuénsi utama 1.6GHZ, kontrol operasi sumbu 64, saluyu sareng standar 61131-3, perpustakaan kontrol gerak, kontrol CNC sareng Robot sareng perpustakaan algoritma  

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk