• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
TEL: 123-456-7890

CODESYS 0.4GHZ Motion controller PLC kalayan jinis Axis EtherCAT Bus anu teu kawates

Pedaran pondok:

Gerakan gerak séri VE ngagunakeun pakakas pamrograman CODESYS, ngadukung 6 basa pamrograman standar internasional IEC61131-3


Detil Produk

Fitur Produk:

Gerakan gerak séri VE nganggo alat pamrograman CODESYS, ngadukung 6 basa pamrograman standar internasional IEC61131-3, sareng gampang dianggo ku insinyur aplikasi. Dumasar kana beus EtherCAT, sumbu Unlimited, ngadukung perluasan IO lokal, sareng ogé ngadukung EtherCAT- dumasar disebarkeun IO, Tanpa perpustakaan kontrol Gerak.

Pedaran produk:

Produk Gerak Controller
Merek Véktor
Modél No. VEC-VE-MU-AN-PLC
Sumbu Teu aya watesna
Alat Perpanjangan CODESYS
Bahasa Pemprograman IEC61131-3
Unit ékspansi IO
Protokol Komunikasi EtherCAT

 

Rincian Produk :


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami