• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
TEL: 123-456-7890

Ngudag Sistem servo Péso dina Alat Otomasi Konstruksi

Pedaran pondok:

The VEC-VCF ngudag-motong servo khusus ngandung fungsi kontrol ngudag-motong otomatis. Kalayan laju nyoco bahan olahan, laju payun tabel ragaji sacara otomatis dikontrol.


Detil Produk

Pambuka Produk:

The VEC-VCF ngudag-motong servo khusus ngandung fungsi kontrol ngudag-motong otomatis. Kalayan laju nyoco bahan olahan, laju payun tabel ragaji sacara otomatis dikontrol. Nalika panjang anu parantos ditetepkeun, éta lebet kana zona sinkronisasi sareng ngirimkeun sinyal motong pikeun diprosés Saatos obyék dipotong, sinyal parantosan motong dikaluarkeun, sareng méja ragaji gancang balik deui ka asal pikeun nyiapkeun motong salajengna. Produk na cocog pikeun: sagala jinis bar, pipa, extruded profil panjangna ngalereskeun, ngeusian / suntik sareng alat-alat pamrosésan khusus sanés anu kedah ngalih sareng potongan damel.

Fitur Produk:

1. Sacara otomatis mendakan asal mékanis (metode koordinat mutlak);

2. Jog maju sareng mundur, sawenang-wenang tangtukeun asal mesin (metode koordinat relatif);

3. fungsi akselerasi S-kurva anu otomatis ngalacak kagancangan feed tina garis utama

sareng ngitung preload

4. Dina prosés akselerasi S-kurva, santunan torsi ogé tiasa dianggo pikeun gancang nyinkronkeun sareng ngirangan kasalahan motong;

5. Kurva opat séksi S (akselerasi payun / deceleration, akselerasi tibalik / deceleration), tiasa diatur masing-masing;

6. Mikawanoh Print Mark sareng sacara otomatis menerkeun panjang motong;

7. Nyayogikeun setting Mark-Window pikeun nyetak tanda baca pikeun ningkatkeun kamampuan pangenal Mark;

8. Fungsi manajemén pesenan, opat kelompok pesenan tiasa dialihkeun di Will.

Rincian Produk :

Bagian kontrol:

Gerak pengendali: VEC-VA-MP-005MA

Modul ékspansi IO: VEC-VA-EX-8IO * 1

HMI: VEC-2104X-S

Bagian drive Servo: Supir servo tarik: VEC-VC-022H33D-M-CA

Supir servo ngagulung: VEC-VC-02733H-ME

Servo Motor Bagéan: Motor servo tarik: 200FMB-01520E33F-MF2IA 

Motor servo ngagulung: 180ME-4R415A33F-MF2K

Kinerja Alat:

Mesin bending gelop ngadopsi kontroler gerak VA salaku kontroller, anu réspon tinggi sareng siklus scan

Minimalna nyaéta 1ms, sakumna tindakan ngolah lemes, sareng pangaruhna kana mesin kirang. Kadali ngajadikeun

Pra-dahar sareng pre-bending sacara efektif tiasa ngirangan waktos pamrosésan anu saluyu. Candak 200 * 200 aduk salaku conto,

Ukuran anu saéna tiasa réngsé ngan ukur 3,3 detik, ngahontal langkung ti 18 per menit, sareng épisiénsina dibandingkeun sareng versi PLC-sekuen 4 detik parantos dikirangan sacara signifikan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk